SON YAYINLAR
latest

Üzüm Diyeti İle Zayıflayın

Diyet yapmak isteyenler için birçok seçenek vardır. Her kilo problemi yaşayan kişinin dikkat etmesi gerekenler gibi. Kendi vücut tipinize en uygun olan diyeti seçerek zayıflamanızı keyifli hale getirebilir ve daha da hızlandırabilirsiniz. Sağlıklı diyet listesi oluşturmak öyle kolay değildir. Kalori hesaplama bilgisine sahip olmak, yiyip içilenlerin vücut için olan yararını ve zararını bilmek oldukça önemlidir. Aslında çok basit görünen yemekler ve tatlılar basit olmayabilir, aksine zorunlu bir düşman olabilir. Öncelikle vücudunuzu tanıyın ve ardından kendiniz için en uygun olan diyet programını seçin.

Üzüm diyeti ile zayıflayın. Oldukça besleyici ve keyif verici bir diyet olduğunu, yapmaya başlayınca anlayacaksınız. Üzüm diyetinin genel olarak yapmak mümkündür, fakat kolesterol hastalıkları olan kişiler, şeker hastalıkları olan kişiler ve aşırı tansiyon problemi yaşayan kişiler mutlaka bir hekime başvurarak uygulamaya başlamalıdır.

Eğer, kansızlık probleminiz var ise; aynı zamanda fazla kilolarınızdan sağlıklı bir beslenme ile kurtulmak istiyorsanız, üzüm diyeti ile zayıflayın, bu tam da size göre olacaktır.

Üzüm Diyeti Nasıl Uygulanır?

1) Sabah; bir bardak ılık süt ile güne başlayın.
2) Kahvaltı; bir bardak üzüm suyu, bir kase kadar sütlü yulaf ezmesi, bir çorba kaşığı bal.
3) Ara öğün; bir bardak ılık su, bir bardak üzüm suyu.
4) Öğle yemeği; bir bardak üzüm suyu, bir kase kadar yulaf ezmesi, bir çorba kaşığı bal.
4) Akşam yemeği; bir bardak ılık su, bir bardak üzüm suyu.
5) Yatmadan önce; bir bardak üzüm suyu, bir bardak ılık su.

Üzüm diyetinin ilk gün ki uygulama şekli böyledir. Bol sıvı içermesi oldukça fazla toksit atmanıza yardımcı olacaktır. Attığınız toksinler, sizleri şişkinlikten kurtaracak ve üzüm suyu oldukça fazla tokluk hissi verecektir.

üzüm diyeti esnasında,
 göbek eritmek istiyorsanız, mutlaka öğünleriniz yavaşça ve çiğneyerek tüketmelisiniz. Acele etmeniz durumunda hazımsızlık problemi ile karşılaşacaksınız ve bu da çok daha fazla göbek problemi yaratacak.


Üzüm Diyetinde İkinci Gün

Kendinizi dün sabaha göre çok daha iyi hissedeceğiniz bir güne uyanmış olacaksınız. Açlık hissiniz olabilir fakat çok fazla üzerinde durmayın. Motivasyonunuzu dağıtmayın, geçecek ve oldukça kaliteli kilo vereceksiniz.

1) Uyanınca; bir bardak ılık su içmelisiniz.
2) Kahvaltı; bir kase miktarınca haşlanmış üzüm, bir kase miktarınca pirinç, pirinç mutlaka haşlanmış olarak tüketilmelidir. Bir kase kadar, yağsız yoğurt, bir çorba kaşığı bal.
3) Ara öğün; bir bardak ılık su.
4) İkindi öğünü olarak; bir bardak su tüketin.
5) Akşam yemeği; öğle yemeği ile aynı olmalıdır. Ekstra bir şeyi menüye katmanız,üzüm diyeti ile zayıflayın başlığı altında kabul edilemez.
6) Yatmadan önce; bir bardak kadar ılık su ve yanında bir bardak kadar üzüm suyu tüketin.
« ÖNCEKİ
SONRAKİ »