SON YAYINLAR
latest

7 Günlük 2000 Kalorili Hızlı Kilo Verdiren Diyet Programı

Sizler için hazırladığımız 7 günlük diyet programı ile vücudunuzdaki fazlalıklardan kurtulabilirsiniz. Bu diyet programı yalnızca 7 gün sürmektedir ve 7 günde hızlı kilo vermeyi planlayanlar içindir. Öncelikle bu program ile birlikte günde en az 30 dakika kadar spor yapmanız gerektiğini hatırlatmak isteriz. Evinizde de kendi yöntemlerinizle egzersizler yapabilir, bölgesel yağ yakımını da sağlayabilirsiniz.

Diyet programımız 6 öğünden oluşmaktadır ve günlük alacağınız kalori miktarı ortalama 2000'dir. Verdiğimiz besinlere alternatif yiyecekler seçebilirsiniz ancak kalori değerleri eşit olmalıdır. Hızlı kilo verdiren diyet programı uygulanırken, uyku düzeninizi bozmamalısınız. Sabah kalktığınız ve yattığınız saatler sabit olmalıdır. Aynı zamanda günde 2 litre su tüketmeyi ihmal etmeyiniz. Zayıflama hayallerinizi gerçeğe dönüştürebilmek için bazı alışkanlıklarınızdan vazgeçmelisiniz. Örneğin çay ve diğer içeceklerde şeker oranını sıfıra indirmelisiniz. Aynı zamanda alkolden, sigaradan ve vücut için zararlı diğer yiyecek ve içeceklerden uzak durmalısınız.

Kahvaltılarda:
Şeker oranı 0 olan kahve veya çay, domates ve salatalıktan oluşan taze salata. 2 dilim yağsız beyaz peynir, 1 dilim kepekli ekmek ve 1 adet haşlanmış yumurta.

Öğleden Önceleri:
Bir porsiyon meyve tabağı, 3-4 adet bisküvi veya 2 adet ceviz içi.

Öğle Yemeği:
100 gram kadar haşlanmış tavuk veya ızgarada tavuk. Bir kase yoğurt veya bir bardak tuzsuz ayran.

Öğleden Sonraları (İkindi Vakitlerinde):
2 adet kuru kayısı, 2 dilim yağsız beyaz peynir.

Akşam Yemeklerinde:
Bir tabak yağsız sebze yemeği, 2 dilim kepekli ekmek, 1 bardak tuzsuz ayran veya 1 bardak meyve suyu. Haftanın tek günlerinde 1 kase az şekerli sütlü tatlı.

Yatmadan Önce:
Bir tabak meyve (1 adet elma ve 1 adet muz). Bu ara öğünü yatmadan en az 2 saat önce tüketmelisiniz.

Hazırlamış olduğunuz haftalık diyet programı etkisini sadece 1 gün sonra görmeye başlayacaksınız. Bu başarının ardından kilo vermeye devam etmek isterseniz, sizler için hazırladığımız aylık diyet programlarımızı uygulamaya geçebilirsiniz. Unutmayınız, en etkili diyet uzun süre uygulanan diyettir. Diyet programlarına ek olarak, düzenli spor yapma alışkanlığı kazanmalı ve vücudunuzu rahata alıştırmamalısınız. Ne kadar çok hareket ederseniz, o kadar çok kalori yakar ve o kadar çok sağlıklı bir biçimde kilo verirsiniz. 
« ÖNCEKİ
SONRAKİ »