SON YAYINLAR
latest

Dogal Yollarla Meme Büyütme Yöntemleri

İzmir'de bir çok başarılı estetik operasyonuna imza atarak özellikle karın estetiği ve meme büyütme alanında kadınların sorunlarına kalıcı çözümler üreten Myra Estetik, 2017 yılına özel kampanyalarla yine İzmir'in en çok tercih edilen estetik merkezi olmaya aday gibi gözüküyor. Bugün sizlere meme büyütme hakkında en çok merak edilenleri ve cevaplarını vereceğiz ayrıca evde uygulayacağınız yöntemlerle kalıcı meme büyütme önerilerini de bu yazımızda bulabileceksiniz.

Meme Estetiği Nasıl Yapılır?

Kadınların büyük önem verdiği ve kendilerini iyi hissetmeleri için ilk gereksinimlerden birisi olan sağlıklı ve dik göğüsler, her kadında olmayan özelliklerdir. Herkeste olmadığı gibi, sahip olunduğu zamanlarda da, ciddi öz güven depolamanızı sağlayacaktır. Meme estetiği sayesinde, herkesin istediği şekilde ve çekicilikte göğüslere kavuşmaları mümkün bir hale gelmiştir. Göğüslerin küçük, büyük veya sarkık olması sorununu ortadan kaldıracak müdahaleler sonucunda, istediğiniz gibi şık ve güzel bir görüntüye erişebilir, hayatınızı daha sağlıklı geçirebilirsiniz. Her zaman vücudunuzla orantılı olarak karşınıza çıkabilecek ve istediğiniz güzellikleri sizlere sunacak olan bu hizmetle birlikte, istediğiniz gösterişe sizlerde sahip olmanın kolaylığını yaşayabilirsiniz.

Cerrahi müdahale sonucunda büyük olan göğüslerinizi istediğiniz gibi küçültebilir, küçük olan göğüslerinizi her zaman büyüterek istediğiniz şekle sokabilirsiniz. Belli bir yaştan sonra, tüm vücudumuzda olduğu gibi; kadınların göğüslerinde de rastlayabileceğiniz sarkma sorununu da, meme estetiği sayesinde, sorunsuz halledebilmeniz mümkündür. İstediğiniz gibi özel boyutlara sahip olabileceğiniz ve her zaman kendinizi iyi hissetmeniz için gerekli olan en iyi yapılara sahip olacak bu işlemler sonucunda, ağrısız ve sızısız istediğiniz görüntüye kavuşmanız oldukça basit bir hal alıyor.

Sadece büyütme ve küçültme değil; normal boyutlarda ve dolgunlukta olan göğüslerinizin daha dik olması ve istediğiniz gibi güzel görüntü sergilemesi içinde, estetik ameliyatı yaptırmanız mümkündür. Fakat en fazla meme büyütme hizmetinin alındığı bu işlemlerde, küçük göğüslere sahip olan insanların kendi istedikleri dolgunlukta ve büyüklükte göğüslere sahip olması sonucunda, daha iyi bir hayata adım atabilirler. Tüm zamanların en iyi cerrahların sizlerle olacağı, her zaman meme büyütme operasyonlarında problem yaşamanızın önüne geçecektir. İstediğiniz zamanlarda sizlere sunulan bu hizmeti alarak, sizlerde en iyi sonuçlara ulaşmanın rahatlığını yaşayabilirsiniz.

Doğal Yollarla Meme Büyütme İşlemleri

Evde gerçekleştireceğiniz bir çok egzersiz hareketleri ile meme büyütme işlemi gerçekleştirmeniz mümkün. Şınav çekerek bile oldukça güzel ve diri göğüslere sahip olabileceğinizi biliyor muydunuz? Tabi sadece göğüs büyütme için değil kol kası, omuz v.b bölgeleriniz gelişmesi içinde şınav hareketi oldukça etkili bir yöntemdir bunun yanı sıra dambıl aleti ile yapılan egzersizlerde doğal yollarla meme büyütme işlemleri arasında yerini almaktadır. Bu verdiğimiz iki örneği deneyerek sizde kısa sürede gözle görülür şekilde farkı hissedeceksiniz.

Meme Büyütmek evde uygulanması kolay yöntemler ile mümkün ancak diğer tedavi yöntemlerinde (örneğin selülit tedavisi, botox v.b) kullanılan maske, kil ve bazı karışımlar işe yaramıyor bunun tek nedeni ise memelerin kaslardan oluşması ve ancak spor yaparak istenilen görünüme kavuşabilmenin mümkün olmasıdır. Yukarıda örneğini verdiğimiz egzersizleri düzenli ve belirli periyotlarda uygulamanızı öneririz.

Meme Büyütme İçin Profesyonel Çözüm

Eğer sizde evde spor yapmakta zorlanıyor ve çözümü profesyonel bir şekilde gerçekleştirmek istiyorsanız mutlaka bir estetik merkezine gidip bilgi almalısınız. Çevrenizde meme büyütme operasyonları geçiren kişiler size bu konuda tavsiyede bulunabilir ancak her kadının meme yapısı farklı olduğu için doktorunuzun vücudunuzu iyi analiz etmesi ve doğru tedavi yöntemini uygulaması gerekiyor.

Kaynak; https://www.drebrudurmus.com/
« ÖNCEKİ
SONRAKİ »