SON YAYINLAR
latest

Barbekü Partisi

Yaz aylarının vazgeçilmez eğlencesidir barbekü partileri sevdiklerinizle ailenizle kalabalık bir ortam yaratıp yaklaşan yaz aylarının mis gibi tadını çıkarmak enerjinizi baharın getirdiği yemyeşil renklerin arasında atmaktan daha rahatlatıcı bir şey yoktur herhalde. 
Bahçenizde ve ya rengarenk çiçeklerin arasında bulduğunuz bir mekanda dostlarınızla harika barbekü partileri tasarlayabiilirsiniz. Mis gibi kokan sofranın verdiği mutlulukla dakikalarca sevdiklerinizle hoş sohbetler yapaparak anın tadını çıkarakbilirisiniz. En şık göz alıcı barbekü partisi için bir çok fikir ve ilham kaynağı alacağınız yazımız sizlere çok yardımcı olacaktır. En güzel sunumla sevdiklerinize unutulmaz dakikalar yaşatabilirsiniz.Zevkinize göre oluşturacağınız barbekü menünüz konuklarınızı heycanlı bir bekleyiş içine sürükleyebilir. Nefis ızgarılık tarifler ve yemek organisazyonlarınız akıllardan hiç gitmeyen bir lezzet anısına dönüşsün. Açık hava partilerinin en önemli faktörü barbekü menüler ise olmazsa olmaz birbirinden lezzetli babekü menüleri masalarınızı canlandırsın. Etin en lezzetli halleriyle barbekü partinizi tam bir festival alanına çevirebilirsiniz. 

Barbekü Partisi Menüleri 

Anı lezzetlendiren enfes mangal tariflerinin yer aldığı barbekü partisi menüleri misafirlerinizin oldukça hoşuna gidecektir. Barbekü partisi denince akıla ilk gelen mangal oluyor. Yakın dostlarımızla bir araya gelerek yazın gelişini kutladığımız sosyalleşmemizi sağlayan eğlenceli vakitlere imza attığımız güzel kokulu partilerdir barbekü partileri. Konseptinizi hoş bir şekilde belirlerseniz misafirlerinizi günün sonunda çokca eğlenmiş ve tadı damağında kalan lezzetlerle uğurlamış olursunuz. Barbekü partisi menülerinin içinde bolca etin, tavuğun, hamburgerin ve sosislerin yanında mutlaka sebzelerin közlenmiş halinide bulundurmalısınız. Mutlaka biliyorsunuzdur ki ızgara malzemelerinin yanında közlenmiş lezzetler enfes olur. Ayrıca közlenmiş mısırda bir o kadar lezettli olur ve görsellik açısından masanıza renk katmış olursunuz. Barbekü partiniz için hazırladığınız menüleri biraz daha bollaştırmak için hamburger köfteleri ve sosisleriniz için hazır satılan hamburger ekmekleri alıp mini sandviçler oluşturabilirsiniz. Bu menüye ek olarak cipsler ve kuru yemişlik çerezlerle masanızı hareketlebdirebilirsiniz. İçecekleriniz için ayrı ayrı cam sebil musluklu damacanalardan alabilirsiniz. Barbekü partinizi kalabalık yapmayı düşünüyorsanız tek kullanımlık tabaklar ve bardaklar size rahat bir kullanım kolaylığı sağlayabilir ama çatal kaşık ve ya bıçaklarınızı tek kullanımlık olmamasına dikkat edin çünkü et sert olduğu için konuklarınız zor anlar yaşabilir. Az misafir tercih ederseniz kendi servislerinizle de çok hoş masalar hazırlayabilirsiniz.
« ÖNCEKİ
SONRAKİ »